Followers

Friday, July 6, 2012

x-ray


Dengan lafaz بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم "Ya ALLAH ya Tuhanku, berikanlah kebahagiaan kepada kami ketika kesedihan mengisi hari kami. Berilah kekuatan kepada kami untuk menjadikan keluarga kami ini keluarga yang sentiasa dipenuhi dengan rasa cinta dan kasih sayang diantara satu sama lain. Dihiasi juga senantiasa dengan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran.Ya ALLAH,Tuhan yang maha Pengasih dan Penyayang jadikanlah keluarga kami ini tenteram dan bahagia didalam keimanan dan ketakwaan kepada-MU.kurniakanlah zuriat yg soleh dan solehah kepada kami,peliharalah anak kami dan lahirkanlah ia dalam keadaan yg sempurna." Amin



lama betul saya tinggalkan blog..
entahlah,fasa stress saya sudah berakhir..
saya dah ada hobi baru cuma mood bercuti tu x kesampaian :(
x pe,lepas raya memang kne plan betul2.

minggu lepas saya dapat call dari klinik o&g.
katanya saya kne datang x-ray 15 july nnti...untuk tengok kedudukan blader n kidney..
saya tak tau macam mana prosedur x-ray ni,
apa pun saya harap saya tak perlu lagi jumpa doc..

baru-baru ni saya ada pergi umah bidan,
sebenarnya untuk dia rasa apa ketulan yg ada dekat rahim saya.
sakit sangat masa dia tekan2 benda tu tapi dia tak cakap apa2 pn pasal 
ketulan tu cuma dia cakap yg peranakan saya rendah sangat.
dia cuma bagi akar kayu direbus dan minum.
katanya untuk naikkan peranakan saya.

saya harap sangat yg ketulan tu akan hilang,
tak sanggup lagi rasanya menunggu doc berjam-jam!

3 comments:

Ardini Humaira said...

InsyaAllah.. semoga dipermudahkan segala urusan dan cepat sembuh ya :')

mia-ina said...

mia doakan yg baik2x utk sue ye..amin

Gnie Syazni said...

Ameen..Gnie doakan jugak Cheq Sue cepat-cepat sembuh, jangan stress-stress tau :)

korang klik la lagi ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...