Followers

Tuesday, October 9, 2012

brown spot :(

Dengan lafaz بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم "Ya ALLAH ya Tuhanku, berikanlah kebahagiaan kepada kami ketika kesedihan mengisi hari kami. Berilah kekuatan kepada kami untuk menjadikan keluarga kami ini keluarga yang sentiasa dipenuhi dengan rasa cinta dan kasih sayang diantara satu sama lain. Dihiasi juga senantiasa dengan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran.Ya ALLAH,Tuhan yang maha Pengasih dan Penyayang jadikanlah keluarga kami ini tenteram dan bahagia didalam keimanan dan ketakwaan kepada-MU.kurniakanlah zuriat yg soleh dan solehah kepada kami,peliharalah anak kami dan lahirkanlah ia dalam keadaan yg sempurna." Amin


masa saya nak solat maghrib tadi,baru saya perasan ada brown spot
di panties..
sebelum ni elok2 je x de discharge yg teruk pn,warna putih biasa je..
tapi bila keluar brown spot,saya pasti ia salah satu tanda keguguran..
hati saya memang kecewa,seseolah diri saya tak izinkan baby saya pergi dari saya..
tapi sape saya untuk menentang takdir Allah..

saya pasti kecewa saya kali berlainan dari yg sebelum2 ni..
entahlah..saya tetap makan duphaston walaupun doc pakar dah tak bagi saya
makan ubat tu tapi bagi saya,
andai Allah inginkan baby tu pergi dari saya..ia tetap akan pergi.
saya pasrah..

saya pasti lepas ni hari2 saya akan makin suram..
melewati hari2 untuk menunggu masa "melahirkan" zuriat ketiga saya :(
bulan ramadhan yg lalu,saya tenang menjalani ibadah kepada sang pencipta..
tapi bila diuji berkali-kali..
hati saya tetap lemah untuk menerima takdir Allah..
apa salah saya???

saya tetap akan berharap sehingga baby ni keluar sendiri,
berharap yg doc silap dan rasa hati saya akan betul yg baby saya akan selamat
sehingga ke saatnya nanti,amin..


1 comment:

pnsusu said...

YA ALLAH....permudahkan segalanya YA ALLAH

korang klik la lagi ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...