Followers

Tuesday, September 27, 2011

ice cream goreng

assalamualaikum...

korang penah buat atau penah try buat ice cream goreng tak?
macam pelik je bunyinya..ICE CREAM GORENG!

memula dengar macam bunyi pelik je kan?
kalau kita goreng ice cream tu mesti akan cair kan?
aku dengar makanan ni pun selepas kawan aku cakap yang dia penah makan ice cream ni..
heran aku,pikir punya pikir masih tak jumpa macam mana boleh jadi ice cream goreng ni..


last last kelmarin tengok resepi sorang rakan fb ni tunjuk cara buat ice cream goreng.
apa lagi terus beli bahan bahan nak buat
senang je nak cari bahan sebab perlukan roti dengan ice cream je.
semalam terus buat n petang ni goreng..
rasa teruja okeh nak buat ice cream ni sebab tak penah terlintas pun yg ice cream ni boleh digoreng!
akhirnya,
wah...
menjadi jugak!



anak sedara aku punggah satu satu!
menjadi makanan yg belum penah aku buat sebelum ni.
biasanya kalau 1st time buat mesti ada yg tak kena tapi kali ni memang menjadi okeh!







tapi ni pic dr google je,malas nk amik pic nk upload,lambat giler!

3 comments:

Cik Zety said...

dulu suka sangat makan ini :D

Haryani said...

sedapnya...yani da follow awak...nti follow kte blik ea..

cheq sue dieyha said...

zety:1st time bt n makan.oh!sgguh ketinggalan zaman nk merasa benda ni.

haryani:sy dh lme follow n singgah blog awk tp x penah tinggalkan jejak.hehehe..

korang klik la lagi ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...