Followers

Monday, November 28, 2011

kegilaan hujung tahun



 
hai korang semua,selamat malam...
wah..kegilaan hujung tahun?apa tue?
Y.E.S
yaer end sale!
pergilah mana-mana shopping complex mesti akan ada jualan akhir tahun macam ni
masa ni mesti tiba2 nak jadi kaya
yg belum bersuami mesti nak suami kaya.
yelah masa nilah boleh ambik peluang menbeli-belah dengan potongan harga kan?
masa ni mesti berfikir kalaulah aku punya duit yg banyak!

baru-baru saya ada ke shopping complex..
beg ada sale,kasut ada sale,guardian and watson pun buat sale jugak!!!
sape tak sawan macam ni...
pulak-pulak time gaji..

tapi apa nak buat poktku kosong!
terpaksa memendam rasa..
oh,dengan gaji yg separuh riban2 aja..
mana ku mampu shopping sakan....
mse ini rasanya mau menagis..hahaha!
 
tak adalah sampai macam tu sekali
aku sempat jugak beli,beli mask je...mask dari watson..
superb giler.
dah lama tak mersa kulit smooth macam ni..

oklah,nak tido dh..
penat sangat buat keje rumah tak henti-henti dengan kenduri kawen lagi.
biasalah cuti sekolah kan?

selamat malam...































1 comment:

aTy _faRed~ said...

suker gi shopping barang baby sekarang ni..!! semua nak buat warehouse..;)

korang klik la lagi ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...